Eten om het leven te vieren

550x320
waarom-is-de-nederlandse-vlag-rood-wit-blauw-664-1544453916
vlag_verenigd_koninkrijk-Partyland

Comfort food

Goed, vers, lokaal & smaakvol

Dat zijn de kernwaarden die eigenaars Marije en Maarten Vermeer hanteren voor hun menukaart. En, met hun ervaring als chef-cuisiniers in toprestaurants, weten zij waar ze over praten en hoe belangrijk dit is.

Brouw serveert comfort food. Eten dat met liefde bereid is en waar je blij van wordt. Eten om het leven te vieren! Een groot deel van onze vis wordt voor de deur gevangen en de groenten en kruiden komen zo veel mogelijk uit onze eigen moestuin en van de akkers op de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

Brouw kookt met respect voor het milieu en voor de seizoenen. Alles wordt door ons zelf bereid en ook de opmaak van onze gerechten is voor ons een essentieel punt.U wilt toch immers ook een smaakvolle presentatie. Alleen op deze manier kunnen we voor 100% achter onze gerechten staan. En dat dat zo is, merkt u op uw bord.

Aangepast dieet?

Altijd een smakelijk alternatief

Ons menu moet bereikbaar zijn voor iedereen. Voor onze vegetarische gasten is er een ruime keuze die in overleg ook kan worden aangepast. Voor uw kinderen doen we graag wat extra’s.

Met de frisbee die het kindermenu vergezelt, kunnen ze zich direct helemaal uitleven op het strand, terwijl u misschien nog even rustig natafelt. En ook uw trouwe viervoeters zijn bij Brouw vanzelfsprekend van harte welkom.

Dus, wilt u een smakelijk alternatief omdat u geen prijs stelt op vlees en/of vis, u allergisch bent of om een andere reden een aangepast dieet wilt, of wilt u dat uw kinderen genieten van de hapjes die zij lekker vinden, overleg het met ons en we vinden altijd een oplossing voor u.

Ons menu ‘Tafelen’ proberen? Om de kwaliteit hoog te houden kan dit alleen op reservering. Reserveren kan via 0187 – 202010 / info@brouw.nl

Strandpaviljoen Brouw logo png
Strandpaviljoen Brouw vergaderen aan het strand

Allemaal mogelijk bij Brouw

Brouw Boven, de verfrissende vergader- en ontvangstruimte

Brouw Boven, gelegen op de 1e etage van ons paviljoen, beschikt over een ruime, toegankelijk ingerichte vergaderzaal die van alle moderne gemakken is voorzien zoals een audio-, projectie- en presentatiemiddelen. 

Vanzelfsprekend is WiFi beschikbaar. En laat u tijdens uw vergadering vooral niet afleiden door het spectaculaire uitzicht op het strand en de zee.