Inspirerend vergaderen

Brouw Boven

Zeeën aan ideeën

Lang niet iedereen is een echte vergadertijger. Sterker nog: we zitten er bijna allemaal wel eens als een ‘dood katje’ bij. Daarom heeft Brouw een verfrissende vergaderruimte op de bovenetage ingericht met prachtig uitzicht op het strand.

De ruime, toegankelijk ingerichte vergaderzaal is van alle moderne gemakken voorzien zoals audio-, projectie- en presentatie middelen. Een gezamenlijke lunch, borrel en zelfs barbecue is vanuit het restaurant uiteraard zo geregeld. Laat de zeeën aan ideeën maar komen! 

Business on the beach

Groepsactiviteiten

Even de benen strekken is zo pal aan de Noordzee uiteraard geen straf. Maar waarom zou je je daartoe beperken als je om de hoek terecht kunt bij Beware Beach?

Hier kun je kiezen uit sportieve groepsactiviteiten, variërend van beachvoetbal en -volleybal tot powerkiten en strandzeilen. Ideaal voor teambuildings. Download hier de brochure.

Strandpaviljoen Brouw Beware Beach strandzeilen

Beware Beach

Fun for jong & 'minder'

Op een steenworp afstand in ons paviljoen bevindt zich Beware Beach. Wat ooit begon als kitesurf school is uitgegroeid tot compleet evenementenbureau.

Beware Beach bruist van de strand- en wateractiviteiten voor jong en minder jong, sportief of minder sportief. Deze activiteiten kunnen individueel beoefend worden maar zeker ook in groepsverband, zoals bij bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en surf kampen.

Strandpaviljoen Brouw logo png