Wilt u reserveren of heeft u een vraag?

Volg ons op

Strandpaviljoen Brouw hond uitlaten Brouwersdam

5 redenen om buiten de deur te vergaderen

Steeds vaker plannen bedrijven of organisaties een vergadering buiten de deur. Niet zo gek, want vergaderen op een nieuwe locatie heeft enorm veel voordelen. Hieronder hebben we de 5 belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet.

Rust

Ontvlucht de hedendaagse kantoor sleur en kom tot rust in een nieuwe omgeving. Geen collega’s die de vergadering verstoren of het lawaai van buren die bezig zijn met een verbouwing. Een vergadering kost veel energie en daarom is het belangrijk om tijdens de pauzes écht tot rust te komen. Even een frisse neus halen met een wandeling door de natuur. Niet alleen de omgeving zorgt voor meer rust maar ook de planten in de ruimte dragen daaraan bij.

Strandpaviljoen Brouw Brouwersdam

Boost de creativiteit

Een andere omgeving en atmosfeer geven inspiratie. Je bent namelijk uit je ‘comfort zone’. Een nieuwe ruimte houdt deelnemers scherp en alert. Hierdoor zijn ze zich bewust van hun eigen inbreng, wat vaak leidt tot nieuwe inzichten en ideeën. Tijd voor verandering dus! Iedereen zal vol inspiratie weer verder kunnen met zijn of haar werkzaamheden.

Verhoogd de productiviteit

Goed verhaal, lekker kort. Een vergadering buiten de deur zorgt voor meer efficiëntie. Je hebt de locatie nu eenmaal maar voor een aantal uren gereserveerd. Dit zorgt ervoor dat de tijd beter bewaakt zal wordt. Nieuwe omgevingsgeluiden zorgen ervoor dat de zintuigen op scherp gezet worden waardoor het concentratievermogen wordt verbeterd. Daarnaast word je niet gestoord door collega’s die binnen kunnen lopen. Je bent volledig gefocust op de vergadering.

Strandpaviljoen Brouw Boardroom vergaderruimte

Volledige ontzorging

Alles is geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over de apparatuur, de faciliteiten of over eventuele catering. Combineer je vergadering met een lunch, diner of borrel en maak het feestje compleet.

Teambuilding

Sluit je vergadering actief af. Bijvoorbeeld met een strand- of teambuildingsactiviteit. Hierdoor wordt de vergadering leuker en het brengt het team dichter bij elkaar. De motivatie krijgt een boost en de productiviteit wordt gestimuleerd. Maak het een vergadering waar nog lang over wordt nagepraat.

Strandpaviljoen Brouw Beware Beach strandzeilen

Bij Brouw kunt u ongestoord vergaderen op een unieke en inspirerende locatie aan zee. Wij verzorgen een heerlijke lunch, aan tafel of in buffet vorm. En combineer dit met onze strand- en teambuildingsactiviteiten.