Beware Beach

Strandpaviljoen Brouw Beware Beach strandzeilen

2B or not 2B

Fun voor jong & 'minder' jong

Op een steenworp afstand in ons paviljoen vindt u ook Beware Beach. Wat ooit begon als kitesurf school is uitgegroeid tot compleet evenementenbureau.

Beware Beach bruist van de strand- en wateractiviteiten voor jong en minder jong, sportief of minder sportief. Deze activiteiten kunnen individueel beoefend worden maar zeker ook in groepsverband, zoals bij bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en surf kampen. Niet alleen leuk om mee te doen maar ook om gewoon naar te kijken.

Binnenkort wordt Beware Beach uitgebreid met een yogacentrum en een eigen, kleinschalige horecafaciliteit. Hier kunnen de energie en het vochtverlies worden aangevuld met onder meer verse kwaliteitskoffie, heerlijke smoothies, belegde broodjes en topkwaliteit schepijs. Ter plekke te nuttigen of als take-away.

Download hier de brochure.

Volop in beweging

Summercamps

Veel jongeren kennen Beware Beach ook als de jaarlijkse O’Neill Summercamps waar jongeren tussen 10 en 17 jaar in een week tijd alle kneepjes van de surfsport wordt bijgebracht.

Ze kunnen hierbij kiezen uit een kitesurfkamp, windsurfkamp, golfsurfkamp of een combikamp.

Download hier de brochure.

Strandpaviljoen Brouw tapas

Een hapje komen eten?

Goed, vers, lokaal & smaakvol

Dat zijn de kernwaarden die eigenaars Marije en Maarten Vermeer hanteren voor hun menukaart. En, met hun ervaring als chef-cuisiniers in toprestaurants, weten zij waar ze over praten en hoe belangrijk dit is.

Brouw serveert comfort food. Eten dat met liefde bereid is en waar je blij van wordt. Eten om het leven te vieren! Een groot deel van onze vis wordt voor de deur gevangen en de groenten en kruiden komen zo veel mogelijk uit onze eigen moestuin en van de akkers op de eilanden Goeree-Overflakkee en SchouwenDuiveland.

Brouw kookt met respect voor het milieu en voor de seizoenen. Alles wordt door ons zelf bereid en ook de opmaak van onze gerechten is voor ons een essentieel punt.U wilt toch immers ook een smaakvolle presentatie. Alleen op deze manier kunnen we voor 100% achter onze gerechten staan. En dat dat zo is, merkt u op uw bord.

Strandpaviljoen Brouw logo png