Beware Beach

2B or not 2B

Fun voor iedereen

Onder ons strandpaviljoen zit Beware Beach. Zij verzorgen uw actieve dagje uit tot in de puntjes.

Beware Beach heeft veel strand- en wateractiviteiten. Jong of oud, sportief of minder sportief, het maakt voor Beware Beach niets uit. Iedereen is welkom.
Veel activiteiten kunnen individueel beoefend worden, maar ook erg gezellig in groepsverband. Voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedag organiseert Beware graag de activiteiten.
Van strandzeilen en kitebuggyen tot lasergamen en boogschieten. Bij Beware Beach zit het plezier wel goed! De activiteiten zijn goed te combineren met een hapje of drankje. 

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Neem dan een kijkje op www.bewarebeach.nl of stuur een mailtje naar info@bewarebeach.nl.

Volop in beweging

Summercamps

Veel jongeren kennen Beware Beach ook als de jaarlijkse O’Neill Summercamps waar jongeren tussen 10 en 17 jaar in een week tijd alle kneepjes van de surfsport wordt bijgebracht.

Ze kunnen hierbij kiezen uit een kitesurfkamp, windsurfkamp, golfsurfkamp of een combikamp.

Download hier de brochure.

Strandpaviljoen Brouw tapas

Een hapje komen eten?

Goed, vers, lokaal & smaakvol

Dat zijn de kernwaarden die eigenaars Marije en Maarten Vermeer hanteren voor hun menukaart. En, met hun ervaring als chef-cuisiniers in toprestaurants, weten zij waar ze over praten en hoe belangrijk dit is.

Brouw serveert comfort food. Eten dat met liefde bereid is en waar je blij van wordt. Eten om het leven te vieren! Een groot deel van onze vis wordt voor de deur gevangen en de groenten en kruiden komen zo veel mogelijk uit onze eigen moestuin en van de akkers op de eilanden Goeree-Overflakkee en SchouwenDuiveland.

Brouw kookt met respect voor het milieu en voor de seizoenen. Alles wordt door ons zelf bereid en ook de opmaak van onze gerechten is voor ons een essentieel punt.U wilt toch immers ook een smaakvolle presentatie. Alleen op deze manier kunnen we voor 100% achter onze gerechten staan. En dat dat zo is, merkt u op uw bord.

Strandpaviljoen Brouw logo png