Brouwersdam

Strandpaviljoen Brouw Brouwersdam luchtfoto

Het beste van twee provincies

De mooiste dam van Nederland

Brouw is afgeleid van Brouwersdam. De ‘mooiste dam van Nederland’ verbindt de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland en biedt zo het beste van de provincies Zuid-Holland en Zeeland.

Ons paviljoen ligt halverwege de dam aan de Noordzeezijde ter hoogte van Port Zélande. Laat je onderdompelen in de rust die de weidse natuur je biedt. Of neem het letterlijk en vergeet je zwembroek, bikini of badpak niet. Liever wat actie? In ons strandpaviljoen bevindt zich ook Beware Beach, al jaren een trekpleister voor beoefenaars van strand- en watersporten, zoals (kite)surfen, suppen, kitebuggyen en strandzeilen.

Zilt genieten

Het ultieme vakantiegevoel

Met de ronduit gezellige en gemoedelijke inrichting, waarbij natuurelementen de boventoon voeren, maakt het vakantiegevoel zich al snel van je meester.

Een gevoel dat door de unieke situering van Brouw alleen nog maar wordt versterkt. De hand van het Marije en Maarten Vermeer, de eigenaars, is overal terug te zien. Niet alleen in de uitstraling maar ook in de vakkundig samengestelde menukaart en het zeer uitgebreide assortiment ‘Brouwsels’. Maar dat is hen, met hun ruime horeca achtergrond, dan ook wel toevertrouwd.

Plek genoeg

Brouw binnen & buiten

Ons team staat iedere dag voor u klaar!

In het ruime restaurant kunnen in totaal 100 hongerige magen worden gevuld. Op de twee buitenterrassen kunnen we zelfs 240 gasten in de watten leggen. Er kan dus bijna altijd nog wel iemand bij!

Strandpaviljoen Brouw logo png