Brouw Bruiloft

Strandpaviljoen Brouw bruiloft op het strand

Waar echtgenoten echt genieten

Zeg 'ja' op en tegen een prachtlocatie

Een bezoekje aan ons strandpaviljoen staat garant voor een mooie ochtend, middag of avond. Maar ook voor de ‘mooiste dag van je leven’ kunnen jullie bij ons terecht. Brouw is namelijk een officiële trouwlocatie.

Je toekomstige partner bij ons het jawoord geven, betekent ook ‘ja’ zeggen tegen een uiterst romantische locatie, geweldig eten en heerlijk feesten. En daar zijn wij blij mee, want bij Brouw hebben we al heel wat kersverse koppels een prachtstart gegeven en iedere keer is het weer een geweldige ervaring voor jullie, maar ook voor ons.

Vanzelfsprekend nemen we jullie alle zorgen uit handen. Een cadeautafel, een microfoon, aankleding, live muziek/DJ, reserveren van mooie fotolocaties in de buurt, zeg het en wij regelen het. En ook voor een passend hotel voor jullie huwelijksnacht hebben wij onze adresjes.

Trouwen op het strand

Hoe romantisch kan dat zijn?

Een prieel, draperieën, rieten lopers! Tafels versierd met zand, schelpen, witte tafellopers, lantaarns en kaarsen. Romantiek met zand, zon en zee.

Bij Brouw kan het allemaal en kunnen jullie tot 200 gasten uitnodigen om dit samen met jullie te vieren. En, mochten jullie meer gasten willen ontvangen, dan vinden we daar samen met jullie ook een oplossing voor.  Wip gerust eens binnen om de grote dag met ons door te spreken en onze locatie te bekijken.

Strandpaviljoen Brouw Bruiloft op het strand

Eten om het leven te vieren

Goed, vers, lokaal & smaakvol

Dat zijn de kernwaarden die eigenaars Marije en Maarten Vermeer hanteren voor hun menukaart.

Met hun ervaring als chef-cuisiniers in toprestaurants, weten zij waar ze over praten en hoe essentieel dit is. Brouw serveert comfort food. Eten dat met liefde bereid is en waar je blij van wordt. Eten om het leven te vieren!