'Wat de boer niet kent' box

Nieuw bij Brouw! De ‘Wat de boer niet kent’ box.

Een heerlijk 3-gangen diner dat iedereen wel lust. Carpaccio vooraf, een lekkere saté van kippendij als hoofdgerecht en als afsluiter een simpele, maar oh zo lekkere brouwnie.

Deze box is iedere donderdag t/m zondag te bestellen voor slechts € 21,50 per persoon! De box is gratis af te halen of laat hem bezorgen voor slechts 5,- per bestelling.

Brouw BBQ voor thuis!

     Nieuw bij Brouw! De BBQ Thuisbox!

Een goed gevulde barbecue box om een heerlijk avondje te genieten.  * De BBQ is niet inbegrepen

   De BBQ Thuisbox is voor 2 personen en bestel je al voor slechts € 55,- per box. Bestellen kan gemakkelijk via onze website, mail: info@brouw.nl, WhatsApp: 06 82 60 14 24 of door te bellen naar 0187 – 20 20 10.

Tafelen Thuis!

‘Tafelen Thuis’!

In deze box vind je 10 gerechtjes om samen te delen. Verras je partner, vriend, vriendin of familielid met deze heerlijke box voor slechts €49,50 voor 2 personen. 

De box is gratis af te halen of laat hem bezorgen voor slechts 5,- per bestelling.

Previous
Next
.
Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next

Brouw Take-Away

Geniet van de lekkerste Take-Away gerechten

Geniet thuis, op het strand of onderweg van de lekkerste Brouw Take-Away gerechten! Score een warme chocomelk, koffie of thee na heerlijk uitwaaien op de Brouwersdam!

Wij zijn iedere dag geopend. Maandag tot en met donderdag van 10:00 u. tot 17:00 u. en vrijdag tot en met zondag van 10:00 u. tot 20:00 u.

Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM.

 

We wensen iedereen veel sterkte en een goede gezondheid toe.

Team Brouw    

De Brouw Thuisbox!

Een 3-gangen diner bij jullie thuisbezorgd

Iedere week maken wij op donderdag t/m zondag een verrassend 3-gangen diner klaar. Dit diner kunnen jullie natuurlijk bij ons afhalen, maar ook bezorgen wij bij jullie thuis tussen 15:00 u. en 17:00 u. op Goeree-Overflakkee tot en met Middelharnis en op Schouwen-Duiveland tot en met Zierikzee. 

Dus hebben jullie een keer geen zin om te koken of krijgen jullie bezoek? Met de Brouw Thuisbox zetten jullie ons uitgebreide 3-gangen diner in nog geen 10 minuten op tafel! Het enige dat jullie nog moeten doen is de gerechten opwarmen en de borden mooi opmaken. En ook daarmee helpen we jullie graag! In een korte video laten we iedere week zien hoe de gerechten worden geserveerd. Culinair genieten kan dus gewoon thuis!

Bestel de Brouw Thuisbox