reserveren

menukaart

Brouw Facebook Brouw Instagram
NL DE
Strandpaviljoen - Strandpaviljoen Brouw

reserveren

+31(0)6-82 60 14 24

banken.jpeg
terrasklein.jpg
Haard.jpeg

Strandpaviljoen

Strandpaviljoen Brouw ligt op de Brouwersdam, op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland. Daar waar de zee tegen de kust slaat, waar surfers, strandjutters en zonaanbidders hun batterij opladen, maar ook waar goede en gezonde streekproducten worden gebrouwen. Brouw kookt vers, lokaal en eerlijk. Ons bedienend personeel kan je precies vertellen waar de ingrediënten van een gerecht vandaan komen.

Interieur strandpaviljoen Brouwersdam

En dit alles in een interieur waarin je veel mee krijgt van de omgeving en de oorsprong waar de ingrediënten vandaan komen. Brouw maakt veel gebruik van recycling en vind het leuk om bestaande materialen een tweede leven te geven met een nieuwe functie. Onder andere zijn er prachtige muurvullende foto’s van de visserij op de Noordzee en lampen van lege weckpotten.

De basis is stoer, ongecompliceerd met een rafelig randje, ingevuld met kleurrijke gezelligheid. Als je je wilt opwarmen na een frisse duik kan dat bij ons warme middelpunt, een grote houtkachel omringd met een bank en kussens. Verder hebben we veel knusse tafeltjes om lekker lang aan te tafelen, zowel binnen als op de terrassen en kun je heerlijk wegdommelen op een van onze schommelbanken!